top of page

Wat zijn de voordelen van Verbouwformule?

 

Wij horen weleens dat klanten zich afvragen of ze niet zelf een verbouwing kunnen bedenken en uitvoeren. Het antwoord op die vraag kunnen wij u niet geven, dat hangt namelijk helemaal van uzelf af. Wat wij terughoren uit de markt als mensen ons wel inschakelen is het volgende:

Het is fijn om van meet af aan met ervaren ontwerpers om tafel te zitten, zeker ook omdat Verbouwformule van binnen naar buiten denkt. Ze komen met verrassende ontwerpen in verschillende opties uitgewerkt.

Doordat Verbouwformule met ons aan de tekentafel heeft gezeten en daarna het voortouw neemt in de uitvoering hebben we het gevoel dat we een verbouwer hebben die meer is dan een opdrachtnemer. We doen het samen.

Verbouwformule heeft veel ervaring met leveranciers en een uitgebreid netwerk waar we gebruik van konden maken. Dat gaat van het zoeken naar de juiste aannemer tot beslissingen over rolgordijn of deurbeslag. Heel transparant allemaal.

Omdat Verbouwformule duidelijke tekeningen en bestek maakt van onze verbouwing worden er appels met appels vergeleken in de verschillende offertes, van leveranciers die we zelf kunnen bepalen. Omdat Verbouwformule het vaker gedaan heeft kunnen ze beter en slimmer inkopen. Zonder Verbouwformule waren we zeker niet goedkoper uit geweest.

Werken met de Verbouwformule voelt als zelf doen, maar wel met creativiteit, slimmigheid en ervaring aan je zijde.

Verbouwformule communiceert voor ons met de verschillende leveranciers. Van offerte stadium, inclusief het afbellen, tot en met de uitvoering en planning.  ​Erg fijn, want daar zie ik zelf altijd tegenop.

Kortom: onze klanten zijn tevreden, bel ons voor een afspraak om te kijken of we hetzelfde voor u kunnen betekenen.

bottom of page