top of page
Verbouwen van A tot Zeker

Een verbouwing zo bedenken (stap 1) dat uw wens in vervulling gaat en het allemaal op tijd en binnen budget klaarkomt (stap 2&3), dat is waar wij voor staan. Bedenken en realiseren gaan bij ons hand in hand. De formule voor succes.

 

 

Door de bomen het bos blijven zien.

Er zijn bij verbouwen al snel veel zaken waaraan gedacht moet worden. Wat zijn de mogelijkheden met de beschikbare ruimte? Aan welke regels moet er worden voldaan? Welke materialen komen in aanmerking? Hoe komt het eruit te zien? Welke kleuren passen we toe? Wie doet wat en hoe stem je de werkzaamheden goed op elkaar af? Wat gebeurt er als er aanpassingen tijdens de  verbouwing nodig zijn? Wie is er aansprakelijk voor fouten?

 

 

 

Beslissen per fase.

Een normaal mens verliest al snel het overzicht en voelt zich overweldigt door alle informatie. Het scheelt dan ook veel door ervaren begeleiding in te schakelen. Verbouwformule deelt het gehele proces in overzichtelijke fasen, die een duidelijk tijdspad en tarief kennen. U beslist per fase over de voortgang of wijzigingen. Zo houdt u het overzicht en blijft u 'in control'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onafhankelijk advies.

Verbouwformule is bovendien geheel onafhankelijk van de uitvoerders. Daardoor zijn we in staat offertes goed te vergelijken en alternatieven voor te leggen. Ook heeft u wellicht eigen voorkeuren die in de plannen kunnen worden meegenomen. De ervaring leert dat veel mensen graag werken met 'bekende' uitvoerders uit de eigen omgeving.

bottom of page